WAARSCHUWING ! WAARSCHUWING ! WAARSCHUWING !

BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS. ALS WIJ NIET INGRIJPEN EN OPENLIJK EEN HALT TOE ROEPEN WAT DE WERELD LIJDERS VAN PLAN ZIJN .DAN ZITTEN WE BINNEN KORT IN OORLOG . IK WAARSCHUW OMDAT IK ZIE DAT HET ERNSTIG FOUT GAAT LOPEN ALS NIEMAND IETS DOET. IK BEN TOCH NIET DE ENIGSTE DIE ZIET WAT ER GAANDE IS. DAAROM DOE IK NU EEN OPROEP. BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS KOM IN VREEDZAME ACTIE VIA  FACE BOEK  OF WAT U MAAR KUNT VERZINNEN MAAR LAAT UW STEM HOREN TEGEN OORLOG EN GEWELD EN TEGEN DE WERELDWIJDE ONDERDRUKKING DOOR DE WERELD LIJDERS VAN NU. IK HOOP OP UW STEUN.HET IS IN HET BELANG VAN UW KINDEREN . VOOR HEN MOETEN WIJ DE VREDE BEWAREN. IN NAAM VAN GODthcacx0j9dthcaygv46u

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.