GELOOF MIJ GOD STAAT ONS BIJ ,MAAR OOK WIJ MOETEN ONS STEENTJE BIJDRAGEN .

TOEN JEZUS GEKRUISIGD WERD STOND HET VOLK ER BIJ EN DEED NIETS. TERWIJL ZE VAN TEVOREN STEEDS ROND JEZUS WAREN . ZO ZIJN ER VEEL VOORBEELDEN  WAAR HET VOLK BIJ STOND EN NIETS DEED. 1940 1945 OOK ZO ZIGEUNERS  EN JODEN WERDEN VERVOLGT EN WEER STOND HET VOLK ER BIJ EN DEED NIETS. MAAR WAT NU ALS HET VOLK VERVOLGT WORDT. DAN IS ER NIEMAND MEER DIE ER NOG WAT AAN KAN VERANDEREN .DENK DAAR EENS OVER NA . HET ZIJN OOK UW KINDEREN DIE ER SLACHTOFFER VAN WORDEN . GOD JEZUS EN MARIA WILLEN DAT VOORKOMEN  EN ROEPEN UW HULP IN NU HET NOG KAN .WE  MOETEN VOOR ELKAAR OPKOMEN . WERELDWIJD .WE ZIJN EEN FAMILIE VERGEET DAT NIET. VOLK WORDT WAKER EN DOE DEZE KEER WEL IETS ANDERS IS HET VOOR ONS TE LAAT.EN DAT WIL NIEMAND GELOOF MIJ MAAR.thcaleru62thcaidj52t

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.