NU GEVEN DE WERELD LIJDERS TOE DAT ZE SATAN AAN HANGEN .

NU GAAT DE AAP UIT DE MOUW KOMEN .DE WERELD LIJDERS KOMEN ER VOORUIT DAT DUISTERE KRACHTEN NUTTIG ZIJN VOOR HUN PLAN EN BELEID ..NU GAAN ZE HET VOLK OVERHALEN OM DAT TE ACCEPTEREN . ZIJ ZULLEN DAAR ALLES AAN DOEN OM HET VOLK TE DWINGEN . PAS DUS OP .VOOR DE KOMENDE VERANDERINGEN VERTROUW GEEN EEN LIJDER WANT ZIJ DIENEN ALLEMAAL HET KWAAD. DAAROM OFFEREN ZE MENSEN .DAAROM IS ER OORLOG EN GEWELD. HET HANDELS MERK VAN DE DUIVEL .LAAT U DUS NIETS WIJS MAKEN EN BLIJF STANDVASTIG IN GOD. GOD HEEFT ALLES VOORZEGT OOK DAT HIJ ONS ZAL REDEN VAN DE ONDERGANG DIE DE DUIVEL VOOR ONS IN PETTO HAD .GOD VERIJDELD AL DE PLANNEN VAN DE DUIVEL EN BEVRIJD ONS IN ZIJN NAAM .VERTROUW OP GOD

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.