BELANGEN TIJDENS EN NA DE OORLOG. ALTIJD DE ZELFDE

DE BELANGEN ZIJN ALTIJD IN DE ZELFDE HANDEN .OORLOG IS NOOIT IN HET BELANG VAN HET VOLK .STERKER NOG HET VOLK WORDT ZONDER PARDON GEOFFERD .IN DE OORLOG WORDEN DE BELANGEN  VEILIGGESTELD DE BELANGEN VAN HET VOLK NIET. NA DE OORLOG WORDEN EERST DE BELANGEN HERSTELD VOORDAT HET VOLK GEHOLPEN WORDT. AL BIJ AL HET VOLK IS ALTIJD DE KLOS . MAAR ZONDER HET VOLK STELT HET ALLEMAAL NIETS VOOR. NU IS HET AAN U EN DE REST VAN HET VOLK WAT DOEN WE MET DEZE INFORMATIE .DOOR GAAN MET OORLOG VOEREN ? OF GAAN WE EENS NUGTER DENKEN EN VOOR ONS ZELF OPKOMEN . ELKAAR NIET OPOFFEREN .MAAR HELPEN . ZO ALS GOD ONS DAT LEERT.  U BENT BELANGRIJK VOOR GOD ZIJN VOLK IS BELANGRIJK VOOR GOD. ZIJN GROOTSTE BELANG IS DAT HET ONS GOED GAAT .HIJ WENST DAT VOOR IEDEREEN DAT IS IN HET BELANG VAN ONS EN VAN GOD .JEZUS WIJST ONS DE WEG EN DE WAARHEID HET IS AAN ONS WAT WIJ DOEN .MAAR ALLES IS BETER DAN OORLOGVOEREN .thcaidj52tthcaleru62

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.