IN ALLES ZIT HET GOEDE VAN GOD.

ER WAS EENS EEN KONING, HIJ WAS GOED BEVRIEND MET ZIJN EERSTE MINISTER, ZE WAREN ALTIJD SAMEN . OP EEN DAG WAS DE KONING MET EEN MES BEZIG. HIJ SCHOOT UIT EN SNEED ZIJN VINGER AF. WAAROP DE EERSTE MINISTER ZIJ HET IS GOED BIJ DE WIL VAN GOD. DE KONING WERD BOOS OM ZIJN UITSPRAAK, EN LIET HEM IN DE GEVANGENIS ZETTEN . WAAROP DE EERSTE MINISTER ZIJ HET IS GOED BIJ DE WIL VAN GOD. NORMAAL GINGEN ZIJ SAMEN JAGEN IN HET WOUD.NU GING DE KONING ALLEEN .MAAR NORMAAL WEES DE EERSTE MINISTER HEM DE WEG WANT HIJ KENDE HET WOUD OP ZIJN DUIMPJE. DE KONING VERDWAALDE .HIJ KWAM EEN GROEP ROVERS TEGEN DIE AAN AFGODERIJ DEDEN ZE NAMEN HEM GEVANGEN .VOOR DE ROVERS WAS HET TIJD OM EEN MENSEN OFFER TE BRENGEN . ZE ZIJDEN TEGEN ELKAAR LATEN WE HEM OFFEREN HIJ IS ZO MOOI GEKLEED. MAAR TOEN ZE ZAGEN DAT HIJ EEN VINGER MISTE KEURDE ZE HEM AF HIJ WAS HET NIET WAARD ,EN ZE LIETEN HEM GAAN. ONDERWEG TERUG DACHT HIJ NA OVER ZIJN EERSTE MINISTER EN ZIJN UITSPRAAK .BIJ THUIS KOMST LIET HIJ DIRECT  ZIJN VRIEND VRIJ . HIJ BEDANKTE  HEM EN BOOD ZIJN EXCUSES AAN . DE KONING ZIJ NU BEGRIJP IK WAT JE BEDOELDE HET HEEFT MIJN LEVEN GERED. MAAR WAT WAS ER GOED AAN DAT IK JOU IN DE GEVANGENIS  ZETTE. WEL KONING ALS IK MET U WAS MEE GEGAAN HADDEN ZE MIJ GEOFFERD. DUS IN ALLES ZIT HET GOEDE VAN GOD OOK ALS WIJ WAT VERLIEZEN.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.