BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS.LAAT U NIET LANGER OM DE TUIN LIJDEN .

BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS .LAAT U NIET LANGER VAN ALLES OP UW MAUW SPELDEN . WORDT WAKER OPEN UW OGEN EN OREN .DE WAARHEID GAAT EEN EINDE MAKEN AAN DE LEUGENS. EN ZIJ DIE, DIE LEUGENS AAN HANGEN VALLEN ER MEE DOOR DE MAND. DE VOORSPELLING ZEGT ; ZODRA JEZUS VOET DE AARDE RAAKT GAAT DE WAARHEID AAN DE SLAG,WANNEER JEZUS BEIDE VOETEN OP DE AARDE PLAATS GAAT DE WAARHEID LOPEN OM DE LEUGEN TE VERJAGEN EN DE WAARHEID TERUG TE BRENGEN OP AARDE  DIT ALLES ZAL GEBEUREN IN DE LAATSTE DAGEN .GOD STUURT ZIJN ZOON .OM RECHT TE DOEN .DE DUIVEL MAAKT ZIJN LAATSTE RIT EN HIJ PROBEERT ZOVEEL MOGELIJK TE VERNIETIGEN  EN MET ZICH MEE TE TREKKEN  ZIJ DIE DE DUIVEL VOLGEN GAAN MET HEM TEN ONDER  DAT IS HUN VRIJE  KEUZE. GEEN WEG TERUG .DUS BEN GEWAARSCHUWD EN LAAT U NIET VERLIJDEN TOT HET SLECHTE .BLIJF VOLHARDEN IN HET GOEDE  DE VOLTOOIING VOLGT OP DE VOLHARDING GOD STAAT ONS BIJ EN HEEFT HET ONS VOORZEGT.thcaqqz2tx

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.