LUISTER WAT IK U VERTEL.

PATRIARCHEN EN PROFETEN ,DE GETUIGEN VAN UW GEEST .KONING,HEILIGE, APOSTEL,MARTELAAR, EVANGELIST,MAAGDEN ,MOEDERS ,MANNEN ,VROUWEN. DIE VOLHARDEN TOT HET EIND, TOT U BADEN IN VERTROUWEN ,DIE NU STRALENDE VERSCHIJNT. KOMENDE UIT DE VERDRUKKING. EN DE KLEREN WIT ALS SNEEUW IN HET BLOED DES LAMS  GEWASSEN  VAN HET VUIL VAN DEZE EEUW, IN VERVOLGINGEN  STANDVASTIG WACHTENDE OP U,HUN HEER, OVERWONNEN ZIJ DE SATAN EN DE WERELD NEEMT KEER. JA ZIJ HEBBEN OVERWONNEN ,MET HET KRUIS ALS HUN BANIER, VOLGENDE  U IN UW VERZOENING ,DOOR DE DIEPE DOODS RIVIER, MET UW LIJDEN  MEDELIJDEND MEDE STREVEND IN UW DOOD ,VONDEN ZIJ HET EEUWIGE LEVEN EN HUN LOON BIJ U IS GROOT.NU OMSTRAALT HEN LICHT DES HEMELS EN DE LEVENSBRON ONTSPRINGT WAAR ZIJ JUICHEN  U TER ERE WAAR HUN KOOR UW GLORIE ZINGT,VREDE IS HUN DEEL VOOR IMMER, LIEFDE IS HUN EEUWIG RECHT,ALLE WAARHEID ZAL HET WINNEN EN HET BLINKT VAN UW GEZICHT .GOD UIT GOD ,EERST GEBOREN, LICHT UIT LICHT,  O ZONNESCHIJN,IN WIENS LICHAAM UITVERKOREN HEILIGEN SLECHTS HEILIG ZIJN , SCHENK ONS LEVEN UIT UW BRONNEN ,DOOR UW ADEM AANGERAAKT ZINGEN WIJ TOT VADER,ZOON EN HEILIGE GEEST DIE LEVEND MAAKT

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.