BESTE MENSEN ALWEER WORDEN ER MILJARDEN UIT GEGEVEN AAN WAPENS.

JA WEER WORDT ER GELD GESTOPT IN WAPENS OM MENSEN ZO U EN MIJ AAN TE KUNNEN VALLEN .ER ZIJN OVERAL TEKORTEN BEWEREN ZE .MAAR WEL MILJARDEN VOOR WAPEN TUIG. MENSEN WIJ BETALEN ONZE EIGEN DOOD .STEEDS MEER WAPENS . MAAR GEEN ZORG GELD OF GELD VOOR OPBOUW ALTIJD IS DAAR HET GELD VOOR OP .WIJ MENSEN BETALEN DE OORLOG WIJ MENSEN BETALEN HET LUXE LEVEN VAN DE WERELD LEIDERS. EN ALS DANK ONDERDRUKKEN ZE IEDEREEN EN BUITEN IEDEREEN UIT DENK HIER MAAR EENS GOED OVER NA ALS U DE BTW ,OF DE BELASTING BETAALD OF DE BOETES DIE ZE VERZINNEN EN VERHOGEN .U ZIT KRAP U KRIJGT GEEN HULP U WORDT NIET VERZORGT .EN HUN LACHEN MET UW GELD ZIJ HEBBEN OVERVLOED  KOMEN NOOIT IETS TEKORT EN KOMEN ZE DAT WEL PAKKEN ZE HET GEWOON VAN ONS AF KIJK MAAR MET PENSIOEN GELD OF ZORG GELD VERDWIJN T ALS SNEEUW VOOR DE ZON .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.