HET TEKEN VAN GOD. GOD HEEFT ONS ZIJN TEKEN GEGEVEN . DE DUIVEL TEKENT DE ZIJNE OOK.

DE DAG NADERT DAT DE WERELD GESCHEIDEN GAAT WORDEN .ZIJ DIE GOD VOLGEN EN OP HEM VERTROUWEN ZULLEN DOOR GOD VEILIG GESTELD WORDEN . ZIJ DIE DE DUIVEL GEKOZEN HEBBEN .ZULLEN MET DE DUIVEL TEN ONDER GAAN . ER IS GEEN ANDERE WEG EN ER IS GEEN WEG TERUG ALS U EENMAAL GEKOZEN HEBT .DUS DENK GOED NA WAT EN WIE U VOLGT . WANT NA DIE DAG IS ER GEEN WEG MEER TERUG . EN WAT GEKOZEN IS BLIJFT VOOR EEUWIG..DUS DENK NU GOED NA OVER UW LEVEN EN HOE U UW LEVEN ZIET IN DE EEUWIGHEID .MET GOD .OF MET DE DUIVEL .HET IS AAN U .U KUNT LATER NIEMAND ANDERS DE SCHULD GEVEN . SUCCES MET WAT U OOK KIEST.th GROEN

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.