WAAROM LATEN WE ELKAAR VALLEN .JUIST IN DE TIJD DAT WE ELKAAR HET HARDST NODIG HEBBEN

BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS. HET PLAN VAN DE DUIVEL IS ZO VEEL MOGELIJK TE VERNIETIGEN .HIJ SCHUWT GEEN ENKEL MIDDEL HIJ ZET ALLES OP ALLES OM ONS TEGEN ELKAAR OP TE ZETTEN .HET LUKT HEM AARDIG ALS JE ZO EENS ROND KIJKT. HIJ LAAT ONS ZELFS ONS EIGEN VLEES EN BLOED OFFEREN .HET LIEFST ZOVEEL MOGELIJK EN IEDERE DAG MEER . DE MENSHEID HELPT ZELFS GRAAG MEE LIJKT HET WEL. DE ENEN NAAR DE ANDERE GEWELDDADIGE BENDE STAAT OP OF WORDT OPGERICHT .DIENAARS VAN DE DUIVEL IN MIJN OGEN .MENSEN DIE VAN GEWELD EN MOORDEN HOUDEN HOREN HIER NIET THUIS.DIE HOREN SAMEN MET DE DUIVEL IN ZIJN HELL TE ZIJN. BROEDERS EN ZUSTERS GOD GAAT SCHOONSCHIP MAKEN .GA DUS NIET MET DEZE DUIVELS OM EET NIET MET HEN ,FEEST NIET MET HUN .WANT HET ZWAARD VAN GOD GAAT OVER DE WERELD KOMEN . ZORG DAT U OP DE GOEDE PLAATS BENT EN NIET IN DE BUURT VAN AL HET KWAAD. WANT SCHOONSCHIP IS SCHOONSCHIP BIJ GOD .GOD PIKT NIET LANGER DE MOORDZUCHT ,HEBZUCHT EN VERNIELZUCHT. WIJ MOETEN ER OOK EEN HALT TOE ROEPEN VOORDAT ALLES VERNIETIGT IS.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.