GEBRUIKT U DRUGS ,OOK VEEL MEDICJINNEN ZIJN DRUGS. EN VERNIETIGEN UW LICHAAM.EN GEEST.

KIJK EENS ROND HOEVEEL MENSEN JONG EN OUD AAN DE ROTZOOI ZITTEN. JE ZIET ZE ACHTERUIT GAAN ,ZOWEL LICHAMELIJK ALS GEESTELIJK .VELE WORDEN OPGENOMEN. VELE STERVEN .EN TOCH GEBRUIKEN STEEDS MEER MENSEN DRUGS VAN DE STRAAT OF VAN HUN ARTS .JONG EN OUD WORDT VOL GEPROPT. WEET U DE DUIVEL IS DAAR OP UIT .ZO VERNIETIGT HIJ ONS .LICHAMELIJK EN GEESTELIJK. MET UITEINDELIJK DE DOOD TOT GEVOLG.WERELD WIJD GROEIT DAT PROBLEEM .DE DRUGS WORDEN STEEDS DODELIJKER EN GIFTIGER .MAAR TOCH NEMEN MENSEN HET AAN VAN HUN DAELER OF ARTS, OF ZE MAKEN ZELF HUN VERGIF.MET DE DOOD TOT GEVOLG OF ZWAAR LETSEL .BESTE MENSEN BEN VOORZICHTIG MET WAT U IN NEEMT ONGEACHT WIE HET U GEEFT .DENK AAN UW GEZONDHEID ZOWEL LICHAMELIJK ALS GEESTELIJK . EN GELOOF MIJ DE DRUGS WORDEN PER DAG DODELIJKER GEMAAKT DOOR DE HEBZUCHT VAN DAELER EN ARTSEN.EN VOORWAAR OP EEN GOEDE DAG STUREN ZE EEN DODELIJKE DRUGS ROND OM ALLE GEBRUIKERS IN EEN KEER OP TE RUIMEN .U BENT BIJ DEZE GEWAARSCHUWD.PAS DUS OP ALS U WEER NAAR EEN DRUGS PARTY GAAT OF UW KIND ER HEEN BRENGT.ALS HET FOUT GAAT HEEFT U VOOR ALTIJD SPIJT EN HET IS UW EIGEN SCHULD. VERGEET DAT NIET ,BETER VOORKOMEN DAN GENEZEN .U BENT BIJ DEZE GEWAARSCHUWD.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.