WEET U DAT ER ZOVEEL KERN WAPENS ZIJN OM DE HELE WERELD MEER MALLEN TE VERNIETIGEN .

JA ER ZIJN ZOVEEL KERN WAPENS, MAAR SCHIJNBAAR NOG NIET GENOEG ER MOETEN NIEUWE BIJ KOMEN . AMERIKA BESLIST DAT . WAAROM WILLEN ZE ER NOG MEER WAAR ZIJN DIE VOOR NODIG . AL HET GELD WAT DAAR IN GESTOKEN WORDT .DAAR KAN JE DE HELE WERELD DECENNIA  LANG ETEN VAN GEVEN EN EEN BASIS INKOMEN VOOR IEDERE WERELD BURGER EN DAN NOG HOUDEN ZE GELD OVER . MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS ,TREK AAN DE BEL EN STOP DEZE GANG VAN ZAKEN . WE MOETEN INVESTEREN IN DE OPBOUW VAN DE WERELD .NIET IN DE VERNIETIGING VAN ALLES WAT LEEFT . WANT BESEF.DAT WIJ EN ONZE KINDEREN HIER ONDER GAAN LIJDEN .EN BESEF OOK DAT WIJ ONZE EIGEN VERNIETIGING BETALEN .thvuist

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.