HET WEEKEND STAAT WEER VOOR DE DEUR .

JA HET IS AL WEER WEEKEND .LAAT DIT WEEKEND EENS IN HET TEKEN VAN BEZINNING STAAN. DENK EENS NA OVER WAT JE ZIET EN HOORT . DENK EENS NA HOE HET JOU RAAKT OF IN DE TOEKOMST ZAL RAKEN .DENK EENS NA OVER DE MENSEN DIE AL GERAAKT ZIJN . DENK EENS NA OVER DE KINDEREN DIE AL GEDOOD ZIJN DOOR HET OORLOG,S GEWELD. GUNT U DAT OOK UW KINDEREN OF UW FAMILIE. DENK HIER EENS OVER NA ,VOOR U VERDER FEEST OF LEEFT .WANT HET IS ERNSTIG WAT NU GEBEURD.EN HET KOMT STEEDS DICHTER BIJ GELOOF MIJ MAAR .GOD WAARSCHUWT ONS MAAR WIE LUISTERT DENK DAAR OOK MAAR EENS OVER NA. MAAR VERGEET NIET OM SAMEN TE GENIETEN VAN HET WEEKEND. WANT DAT IS OOK BELANGRIJK .HEB ELKAAR LIEF EN HELP ELKAAR IK WENS U ALLEN EEN FIJN EN ZINVOL WEEKEND. MET DE ZEGEN VAN GOD DE ALMACHTIGE VADER.favicon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.