OORLOG OPKOMST OORLOG OPKOMST ALARM ALARM .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ER IS RUMOER MENSEN  KIJK GOED WANT DE WERELD LEIDERS GAAN ONS ALLEMAAL DE OORLOG IN STUREN IS DAT WAT WIJ MENSEN WILLEN . IK HOOP VAN NIET NU MOETEN WIJ IN ACTIE KOMEN EN DIE ONZIN  TOT EEN HALT ROEPEN . VAN UIT DE REGERINGEN ROEPEN ZE STEEDS STOP ZINLOOS GEWELD . EN AAN DE ANDERE KANT GOOIEN ZE BOMMEN EN GRANATEN  .IS DAT DAN NUTTIG GEWELD OF HOE MOET IK DAT ZIEN  ZIJ WILLEN ONS VERNIETIGEN EN ZIJN ER AL HARD MEE BEZIG IEDERE DAG RUIMEN ZE MENSEN OP .OOK ONZE BROEDERS EN ZUSTERS TOCH . WANNEER KOMEN WIJ DAAR TEGEN IN ACTIE ,OF WACHTEN WE TOT WE ZELF AAN DE BEURT ZIJN. VOOR WAAR OOK GOD ZAL INGRIJPEN ALS DE MENSHEID NIET STOPT MET DE STRIJD WERELD WIJD. EN ALS ZE GEEN VREDE GAAN SLUITEN .NATUUR RAMPEN ZULLEN IN HEVIGHEID TOENEMEN . TOT DE MENSEN HUN WAPENS NEER LEGEN EN VREDE SLUITEN .GOD IS HET KOTSMISSELIJK BEU. GELOOF MIJ MAAR MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS KOM IN ACTIE.thgeen-oorlogthcaygv46u

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.