GOD GEEFT ONS DE KANS OM IN VREDE TE LEVEN .WELKE KANS GEVEN WIJ ELKAAR.

BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS. WIJ ZIJN DRUK MET ONS LEVEN .MAAR BESEF .DAT ER VAN ALLES OM ONS HEEN .SNEL VERANDERD .DIE VERANDERING IS NIET TEN GUNSTEN VAN DE MEESTE VAN ONS.GOD ROEPT ONS ,GOD GEEFT ONS RICHTLIJNEN OM IN VREDE MET ELKAAR TE LEVEN .BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS .MAAK TIJD VRIJ OM UW LEVEN VEILIG TE STELLEN HIER BIJ HEBBEN WIJ ELKAAR HARD NODIG .WE ZULLEN EENHEID MOETEN LATEN ZIEN .EN VREDE AFDWINGEN .MAKEN WIJ DIE TIJD NIET VRIJ ZIE IK DE TOEKOMST SOMBER IN MET VEEL LEED GEWELD EN OORLOG .DAAR LEVEN WIJ TOCH NIET VOOR .DAARVOOR HEEFT GOD ONS NIET GESCHAPEN . OM ELKAAR UIT TE MOORDEN .MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS ROEP ELKAAR OP TOT KALMTE EN VREDE  .BETREK ELKAAR BIJ DEZE MISSIE VAN GOD JEZUS EN MARIA. HELP ONS HELP ELKAAR .MOGE GOD ONS WAKER SCHUDDEN VOOR HET TE LAAT IS .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.