DE DUIVEL BIED U DE WERELD ZIJN LOON IS DE DOOD. GOD BIED U ZIJN LIEFDE ZIJN LOON IS HET EEUWIGE LEVEN .

DE DUIVEL VERLEID U MET DE WERELDSE DINGEN UITEINDELIJK KRIJGT U DE DOOD ALS  LOON. ZIJ DIE DE DUIVEL DIENEN LEVEN STEEDS DIEPER IN DE DUISTERNIS TOT HET ZWART WORD VOOR EEUWIG. GOD GEEFT ONS ZIJN LIEFDE ,GOD STUURDE JEZUS OM ONS TE HELPEN . JEZUS DIENT GOD JEZUS LEEFT EEUWIG VOORT  HIJ IS HET VOORBEELD  ALS WIJ HEM VOLGEN IN ZIJN DOEN EN LATEN DIENEN WIJ GOD EN ONTVANGEN WIJ NET ALS JEZUS HET EEUWIGE LEVEN MET GOD. DAT IS DE BELONING DIE GOD ONS BELOOFT EN GOD HOUD ALTIJD WOORD. DAAROM DIENAARS VAN DE  DUISTERNIS WORDT ALLEN DIENAARS VAN HET LICHT NU GOD U DEZE KANS GEEFT .WANT BINNEN KORT SLUIT GOD ZIJN DEUR VOOR GOED WIE BINNEN IS IS BINNEN IK KOM ALS LAATSTE BINNEN EN DAN SLUIT GOD ACHTER MIJ DE DEUR DIT IS VOOR WAAR  GODS GEBAAR NAAR ONS ALLEN TOE SLA HET NIET AF EN KEER U TOT GOD GA NAAR HEM TOE SUCCESthcaqqz2tx14517359_868477163253260_5998669303017270295_n

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.