HET WEEKEND STAAT WEER VOOR DE DEUR.

JA HET WEEKEND STAAT WEER VOOR DE DEUR . DENK EENS NA WIE ER ALLEMAAL BUITEN DE  DEUR STAAN .BID VOOR HEN DIT WEEKEND DAT OOK ZIJ BINNEN MOGEN .HET ZIJN ONZE BROEDERS EN ZUSTERS .DENK EENS AAN HUN DIT WEEKEND . LAAT DIT WEEKEND EENS IN HET TEKEN STAAN VAN GEESTELIJKE VERBINDING MET ELKAAR . DENK EENS NA OVER WAT WIJ ELKAAR TE BIEDEN HEBBEN . ALS WE SAMEN WERKEN .ZONDER VOOR OORDELEN.MAAR IN HET BELANG VAN ONS EN GOD ONZE VADER .NEEM JEZUS ZIJN WOORDEN ER BIJ .EN DENK MET DE LIEFDE VAN MOEDER MARIA. OVERWEEG SAMEN . EN VERTROUW OP GODS ALOMVATTENDE PLAN WAT GOD ONS ZAL OPENBAREN ,EN ALS WIJ ONS DAAR VOOR OPEN STELLEN  GAAN WIJ ZIEN DAT GOD AL BEZIG IS MET DE VERANDERING WIJ MOETEN VOLGEN EN AANSLUITEN .IK WENS U ALLEN EEN FIJN EN GOED WEEKEND MOGE GOD UW ALLEN RIJKELIJK ZEGENEN .thcata354rthCASB3820 KONING

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.