GOD ZEGT ALS WIJ EENHEID WILLEN ZULLEN WIJ ALLEMAAL OPEN EN EERLIJK MOETEN ZIJN GEEN GEHEIMEN .

JUIST JA OPEN KAART .EN DAT DOET DE GEVESTIGDE ORDE NIET  DAT ZIE JE OP HET WERK IN JE DORP IN JE STAD IN JE LAND EN IN HEEL DE WERELD. ALLEMAAL GEHEIME AFSPRAKEN , WAAR IS DAT VOOR NODIG . EN ZEKER ALS HET VAN ALGEMEEN BELANG IS. HET BRENGT ALLEEN MAAR ELLENDE EN VERSCHIL. GROOT VERSCHIL DAT ZIE JE DAGELIJKS .DE RIJKEN PERSEN ONS HELEMAAL UIT ZE HEBBEN NOOIT GENOEG EN ZIJN NOOIT VERZADIGT .ZIJ ZORGEN VOOR GA,OS  OM HUN BELANGEN AF TE SCHERMEN .ZIJ ZETTEN VOLKEREN TEGEN ELKAAR OP OM BELANGEN VEILIG TE STELLEN .ZIJ JAGEN DE MENSEN DE ARM MOEDE IN .OM DE MACHT OVER DE MENSEN TE BEHOUDEN . ZIJ KOPEN MENSEN OM OM ONS TE ONDERDRUKKEN . MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS LATEN WIJ HET VERSCHIL GAAN MAKEN EN ELKAAR EERLIJK EN OPRECHT HELPEN .WE MOETEN IETS DOEN VOOR HET ECHT TE LAAT IS .DENK AAN DE TOEKOMST VAN UW KINDEREN . ZIJ VERDIENEN EEN WERELD ZONDER LEUGENS EN BEDROG .ZORG DAT UW GEZIN OOK EERLIJK BLIJFT TEGEN ELKAAR WANT DAAR LICHT HET BEGIN . SUCCES.thcaidj52t

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.