HOE KOM JE UIT DE SCHULDEN ,HOE BLIJF JE UIT DE SCHULDEN .

JA BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS  HOE BLIJF JE UIT DE SCHULDEN IN EEN WERELD WAAR MEN IEDEREEN DE SCHULDEN IN JAAGT. JUIST DOOR NIET OVERAL AAN MEE TE DOEN .WERK EN SPAAR VOOR DAT JE IETS WILT HEBBEN SLUIT GEEN LENING AF .WERK EN HEB GEDULD ALS JE IETS WIL BEREIKEN LEG GELD AAN DE KANT VOOR LATER EN VOOR WAT JE WILT HEBBEN . ZO BLIJF JE UIT DE SCHULDEN . ZIT JE ER AL IN DAN MOET JE OPLOSSINGEN GAAN ZOEKEN ,HEB JE EEN HYPOTHEEK .IS HET MISSCHIEN VERSTANDIGER JE HUIS TE VERKOPEN. OF TERUG TE GEVEN AAN DE BANK . EN WEER GEWOON EEN HUIS HUREN . WANT WAT HEB JE ER AAN ALS JE STEEDS KROM MOET LIGGEN VOOR JE ZOGENAAMDE BEZIT. DOOR DIE SCHULDEN HOUDEN ZE IEDEREEN IN DE TANG . DAAROM BRENGEN ZE ONS GRAAG IN DE SCHULDEN  ZODAT WIJ KLEM ZITTEN .ZE DOEN DAT OP VELE MANIEREN .BOETES PREMIE VERHOGING EN NOG VEEL MEER EN WIJ TRAPPEN ER IN .DAAROM GAAN WE ALLEMAAL DE ARMOEDE TEGEN MOET EN DAT IS NIET GOED DAT MOETEN WIJ ZIEN TE VOORKOMEN . SUCCES EN WORDT SCHULD VRIJthca6zcpfo

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.