WIJ ZIJN NIET DE ENIGSTE DIE VERLANGEN NAAR RUST EN VREDE .

NEE ZEKER NIET DENK MAAR EENS AAN DE MENSEN DIE IN EEN OORLOG GEBIED WONEN EN MOETEN LEVEN .BROEDERS EN ZUSTERS BESTE MENSEN .SPREEK HET VERLANGEN UIT ,ROEP ELKAAR OP OM RUST EN VREDE TE BRENGEN AAN ELKAAR EN DE HELE WERELD .RICHT UW GEBED OP DEZE  VERLANGEN .WIJ EN DE HELE WERELD ROEPEN OM VREDE EN RUST GEEF GEHOOR AAN ELKAAR . EN HELP ELKAAR OM HET MOGELIJK TE MAKEN WE ZIJN ALLEMAAL SAMEN  WE ZIJN EN BLIJVEN BROEDERS EN ZUSTERS EN WE ZIJN ALLEMAAL MEDE MENSEN VAN ELKAAR ,GOD ZIET ONS GRAAG GELUKKIG EN IN VREDE. IK ZIE OOK GRAAG IEDEREEN GELUKKIG EN IN RUST EN VREDE.HOE ZIEN JULLIE ELKAAR HET LIEFST GA ER DAN VOOR WIJ ZIJN SAMEN STERK GENOEG OM ONS VERLANGEN KRACHT BIJ TE ZETTEN SUCCES ALLEMAAL.th

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.