RECHTVAARDIGHEID IETS WAT VER TE ZOEKEN IS .

thvuistRECHTVAARDIGHEID IS VER TE ZOEKEN WERELD LEIDERS DOEN MET ONS WAT ZE MAAR WILLEN . ZIJ HOEVEN ZICH NIET TE VERANTWOORDEN EN  PAKKEN WAT ZE WILLEN  .MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS .HET KLOPT VOOR GEEN METER MEER . WE ZULLEN OP MOETEN KOMEN  VOOR RECHTVAARDIGHEID. EN GELIJKE RECHTEN .WE MOETEN SAMEN SPANNEN ZOALS HUN OOK SAMEN SPANNEN . DOEN WIJ DAT NIET WORDT DE KLOOF NOG GROTER TOT DAT HET ZEKER NIET MEER GOED KOMT. ZE KLEDEN ONS HELEMAAL UIT ZE SPAREN NIEMAND ALLEEN HUN ZELF EN WAT ZE NODIG HEBBEN AAN MENSEN OM HUN TE VERZORGEN . DE REST IS LETTERLIJK OVERBODIG .VER GIS U NIET DIT IS ERNST . KIJK MAAR ROND IN DE WERELD ZE ZIJN AL EEN HEEL EIND OP WEG LUXE VOOR HUN ARMOEDE VOOR DE OVERBODIGE MENSEN DAT ZIJN OOK WIJ BROEDERS EN ZUSTERS. WE ZIEN WAT ER GEBEURD WE ZULLEN TEGEN GEWICHT IN MOETEN ZETTEN OM HET TIJ TE VERANDEREN .IEDEREEN HEEFT RECHT OP EEN GOED EN HUMAAN BESTAAN .RECHT HOORT RECHT TE ZIJN .KOM OP VOOR RECHTVAARDIGHEID.SUCCES

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.