JA VELEN HEBBEN HET ZEER MOEILIJK EN ZWAAR.

GOD ZIET ONS WORSTELEN EN ZWOEGEN . GROTEN DEELS NUTTELOOS. WE HECHTEN WAARDE AAN DE VERKEERDE DINGEN . DAAROM RAKEN WE ELKAAR EN ALLES KWIJT .TOT GROTE SPIJT .GOD ZIET ONS ,GOD WIL ONS ER MEE HELPEN .MAAR WIJ MOETEN ZELF BERIJD ZIJN TE VERANDEREN ANDERS HEEFT HET GEEN ENKELE ZIN . GOD DWINGT ONS NIET HIJ HEEFT LIEFDE EN GEDULD VOOR ONS EN MET ONS .  MAAR HIJ HOOPT WEL DAT WIJ INZIEN DAT DE MENSEN EN DE WERELD OP DE VERKEERDE WEG ZITTEN DRUK IK HET NOG NETJES UIT. WAT GAAN WIJ SAMEN DOEN .OM HET ELKAAR GEMAKKELIJKER  EN LICHTER TE MAKEN .JUIST ELKAAR BIJSTAAN  OVERAL TER WERELD GOD ROEPT DE ZIJNE GEEF GEHOOR AAN GOD WIJ ZIJN ,ZIJN KINDEREN EN VOLK. WERELD WIJD. SUCCES MET HET SAMEN WERKEN.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.