WIJ ZIEN ALLEMAAL .WIJ WETEN ALLEMAAL DAT WAT NU GEBEURD IN DE WERELD NIET GOED IS.

HOELANG WILLEN WE WACHTEN ? TOT WE ZELF AFGESLACHT WORDEN DOOR OORLOG EN GEWELD. HOE LANG GAAN WE NOG TOEKIJKEN ? TOT WE ZELF NIETS MEER HEBBEN . BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS .DIT IS GEEN GRAP MEER HET WORDT MET DE DAG ERNSTIGER DAT HOREN WE EN DAT ZIEN WE .WAT DENKT U HOELANG HET DUURT VOORDAT HET OVERAL FOUT GAAT. WILLEN WIJ DAT IK IN IEDER GEVAL NIET EN ZAL OOK MIJN BEST DOEN OM HET TE STOPPEN  GOD STAAT MIJ AL BIJ WAT DOET DE REST VAN DE WERELD ? LATEN WIJ ELKAAR EN DE WERELD STIKKEN ? GEBRUIK INTERNET OM ELKAAR IN TE LICHTEN EN BIJ TE STAAN ROEP OVERAL OP VOOR VREDE  EN RUST. EN VERWERP OORLOG EN GEWELD.SUCCES ALLEMAAL  HELP MIJ EN ELKAAR OM ER WEER EEN GOEDE WERELD VAN TE MAKEN WE ZIJN MET GENOEG MENSEN TOCH DUS HET MOET ONS LUKKEN MET DE WIL VAN GOD.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.