GOD ROEPT ONS GEVEN WIJ GEHOOR OF BLIJVEN WE DOOF .

GOD ROEPT ONS ,HIJ VRAAGT ONS OM TE VERANDEREN ,HIJ DOET DAT VOOR ONS WELZIJN ,HIJ ZIET DAT WIJ WORSTELEN MET HET LEVEN EN DE TOESTAND IN DE WERELD .DAAROM ROEPT HIJ ONS OP OM TE VERANDEREN ZODAT HET LEVEN WEER BETER GAAT EN DAT OOK DE SITUATIE IN DE WERELD VERANDERD.IK ZAL ALLES DOEN OM ZIJN BOODSCHAP DUIDELIJK EN KLAAR DOOR TE GEVEN AAN U ALLEN BROEDERS EN ZUSTERS . DE BOODSCHAP IS VOOR IEDEREEN BEDOELD,WANT GOD WIL DAT IEDEREEN GERED WORDT VAN DE ONDERGANG. EN WIJ SAMEN KUNNEN DAAR BIJ HELPEN .ALS WIJ DE RAAD VAN GOD OPVOLGEN . SLUIT SAMEN VREDE HEB ELKAAR ALLEMAAL LIEF ZORG VOOR ELKAAR EN BOUW SAMEN AAN EEN NIEUWE WERELD ZONDER GEWELD EN OORLOG. BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS GEEF GEHOOR HET IS IN ONS ALLER BELANG MAAR VOORAL IN HET BELANG VAN ONZE KINDEREN  EN ALLE NAKOMELINGEN .SUCCES.thcayw4uti

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.