ALMACHTIGE EEUWIGE GOD.

ALMACHTIGE EEUWIGE GOD ONZE VADER .DIE IN UW BEMINDE ZOON,KONING DER WERELD,ALLES HEBT WILLEN HERSTELLEN; VERLEEN GENADIG DAT DE VOLKEREN VAN ALLE NATIËN. DOOR DE WONDE VAN DE ZONDEN UITEENGERUKT , ZICH ONDERWERPEN AAN DE ALLERZOETSTE HEERSCHAPPIJ VAN HEM ; DIE ALS GOD MET U LEEFT EN HEERST ..                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        NU WIJ DE SPIJS DER ONSTERFELIJKHEID GENUTTIGD HEBBEN, SMEKEN WIJ,O HEER DAT WIJ DIE ONS BEROEMEN ONDER DE STANDAARD VAN JEZUS CHRISTUS-KONING TE STRIJDEN MET HEM IN HET HEMELS VADERLAND ALTIJD MOGE HEERSEN DIE ALS GOD MET U LEEFT EN HEERST..AMEN

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.