IK GUN IEDEREEN HET BESTE EN GELIJKHEID VOOR IEDEREEN .

WAT MIJ ERG STOORT IS DE ZORG .HOE SOMMIGE MENSEN AAN HUN LOT OVERGELATEN WORDEN TERWIJL ANDER OVER DE TOP GEHOLPEN WORDEN . OOK DIT IS GROOT ONRECHT . ER ZIJN MENSEN DIE ERNSTIG ZIEK ZIJN ,OF ZELFS MET HUN LAATSTE DAGEN BEZIG ZIJN EN DIE KRIJGEN GEEN HULP TERWIJL GEZONDE NIEUW KOMMERS ALLES IN HUN SCHOOT GEGOOID KRIJGEN NOGMAALS IK GUN IEDEREEN HET BESTE MAAR WAT NU GEBEURD IEDERE DAG IS BIJ DE BEESTEN AF . EEN KLIJN VOORBEELD. IEMAND DIE IK KEN EN ER ZIJN ER VEEL MEER DIE DIT MEEMAKEN .DIE HEEFT HELAAS NIET MEER ZOLANG TE LEVEN ZIJ KAN NIET MEER NAAR BOVEN NAAR HAAR SLAAP KAMER .ER WERD EEN ZIEKENHUIS BED GEREGELD ,KOSTE 50 EURO IN DE WEEK  ZELF BETALEN .MEVROUW LEEFT VAN EEN ZEER KLIJN BEDRAG PER MAAND ZIJ KON DUS DIE 50 EURO NIET BETALEN HET BED WERD OPGEHAALD ZONDER PARDON. DAT IS GEWOON SCHANDE. ZEKER ALS JE WEET EN HOORT HOEVEEL GELD ZE OP DE PLANK HEBBEN LIGGEN .EN MET DAT GELD HANDELEN ZE OP DE BEURZEN VOOR HUN EIGEN GEWIN EN DAT IS NOG DE GROOTSTE SCHANDE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS WORDT WAKER EN ONDERNEEM ACTIE NU HET NOG KAN

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.