HOELANG GAAN WIJ NOG ZO TOEKIJKEN HOE ALLES EN WERKELIJK ALLES TENGRONDEN GAAT.

BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS, WIJ MOETEN TOCH IETS GAAN DOEN .WE ZIJN  SAMEN HET GAAT OM ONS LEVEN EN ONZE TOEKOMST. ALS WE DE LEIDERS VAN NU HUN GANG MAAR LATEN GAAN BLIJFT ER VOOR DE MEESTE VAN ALLEEN MAAR ELLENDE OVER . WE ZIEN DUIDELIJK HET ONRECHT WAT ZE ONS ALLEMAAL AANDOEN WERELD WIJD. ALLEEN ALS WIJ ZELF INGRIJPEN KAN DAT STOPPEN . GOD STAAT AAN ONZE KANT .DAAROM HEEFT GOD JEZUS GESTUURD  OM ONS TE LIJDEN  NAAR EEN BETERE TOEKOMST EN WERELD . IK SCHRIJF U NU WEER OM U ALLEN DE GOEDE WEG TE TONEN .EN TE HELPEN BIJ DE OVERGANG DIE GOD IN GANG HEEFT GEZET .AL HET KWAAD EN DE VIJANDEN VAN GOD EN ONS ZULLEN WIJKEN ALS SNEEUW VOOR DE ZON. WANT GOD IS EN BLIJFT GOD WAT WIJ NIET KUNNEN KAN BIJ GOD WEL. AMEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.