WAARSCHUWING, BESTE OUDERS LET OP UW KINDEREN .

BESTE OUDERS LET OP UW KINDEREN , ER ZIJN VELE SOORTEN DRUGS IN OMLOOP .WAARVAN ENKELE METEEN DODELIJK ZIJN . LAAT UW KINDEREN NIET NAAR FEESTJES GAAN DIE BEKEND STAAN VANWEGE DRUGS GEBRUIK .OOK DISCO WAAR DAT VAN BEKEND IS HOU UW KINDEREN DAAR WEG. LET OOK GOED OP VERANDERING VAN GEDRAG. OOK PLOTSELINGE MOEHEID.HET ZIJN TEKENEN DAT ER IETS FOUT ZIT .WORDT NIET AL TE BOOS MAAR GA IN GESPREK.MAAR BETER NOG DOE DAT GESPREK VOOR DAT HET TE LAAT IS .NEEM HET INTERNET ER BIJ OM TE LATEN ZIEN WAT DE GEVOLGEN ZIJN VAN DRUGS EN DRANK GEBRUIK.BETER VOOR KOMEN DAN GENEZEN . WANT VAN SOMMIGE DRUGS KUN JE NIET GENEZEN OF HEEL MOEILIJK.PRAAT MET UW KINDEREN ALS U ZE LIEFHEBT

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.