ZONDAG IS DE DAG DES HERE. ONZE GOD IS DE GOD VAN LIEFDE.

OP DE DAG DES HERE MOGEN WIJ GOD EREN EN VRAGEN WAT WE NODIG HEBBEN . GOD IS EEN GOD VAN LIEFDE .WAT HIJ ONS GEEFT GEEFT HIJ UIT LIEFDE VOOR ONS. WIJ ZIJN MENSEN DOOR GODS LIEFDE GESCHAPEN . WIJ MOGEN IN DIE LIEFDE LEVEN .  EN DIE LIEFDE DELEN MET ELKAAR GOD HEEFT ONS DAT MEE GEGEVEN . LATEN WIJ NU EENS EINDELIJK DOEN WAARVOOR GOD ONS GESCHAPEN HEEFT EN ELKAAR GAAN LIEF HEBBEN .WEG MET ALLE HAAT EN GRUWEL. LIEFDE EN VREDE DAT IS WAT WE NODIG HEBBEN OM TE OVERLEVEN . DE REST BRENGT ELLENDE EN VERDERF DAAR HEEFT NIEMAND WAT AAN .EN ZO ZIJN WIJ OOK NIET GESCHAPEN .DUS LEEF ZOALS GOD HET MET ONS VOOR HEEFT IN LIEFDE EN VREDE. SUCCES.thcazfcl2g

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.