WELK VOORBEELD GEVEN WIJ ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN EN DE KINDEREN DIE DAARNA EN DAARNA KOMEN.

JA WAT VOOR VOORBEELD ,WILLEN WIJ HEN GEVEN ? ONDERSCHAT NIET HOE SNEL KINDEREN GEDRAG OVERNEMEN .DUS WAT LATEN WIJ ZE ZIEN WAT LEREN WIJ HEN MET ONS GEDRAG. EN MET ALLES WAT ZE ZIEN EN HOREN. WE MOETEN DAAR EENS GOED OVER NADENKEN .WIJ OUDERS HEBBEN DE ZORGPLICHT OVER ONZE KINDEREN . IEDER OUDER WIL HET BESTE VOOR HUN KINDEREN .MAAR LEREN WIJ ZE DAT OOK .EN WAT LEGT DE OVERHEID HEN OP DENK HIER EENS GOED OVER NA.GOD GUNT ONS EN ONZE KINDEREN HET BESTE WAT ER MOGELIJK IS.LATEN WIJ DAT OOK GAAN DOE EN HET ROER OMGOOIEN. GEEF ZE EEN GOED VOORBEELD VOOR DE TOEKOMST NU WIJ DAT NOG KUNNEN GEVEN AAN ONZE KINDEREN.SUCCESthKK

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.