GELIJKHEID VOOR IEDEREEN EN GELIJKE RECHTEN VOOR IEDEREEN.

IEDEREEN IS GELIJK .ER IS NIEMAND HOGER OF LAGER .GOD HEEFT ONS GELIJK GESCHAPEN NAAR ZIJN EVENBEELD. DE HEB ZUCHTEN ONDER ONS VERSTOREN DE GELIJKHEID EN VEROORZAKEN GEWELD EN OORLOG. DE WERELD IS INGESTELD OM ONS ALLEMAAL VAN ETEN EN DRINKEN TE VOORZIEN .MAAR DE HEBZUCHT VERSTOORD DAT WEER .ZE MAKEN VOEDSEL DUUR EN ONBEREIKBAAR . ZE VERNIETIGEN VOEDSEL  ZE GUNNEN DAAR MEE DE MENSEN HONGER EN TEKORTEN TERWIJL GOD DE WERELD GESCHAPEN HEEFT MET OVERVLOED  GENOEG VOOR IEDEREEN .WIJ MOETEN OOK HIER INGRIJPEN VOOR ONZE MEDE MENSEN EN BROEDERS EN ZUSTERS OVER DE HELE AARDE. GOD HEEFT ONS ALLEMAAL HET ZELFDE ERF RECHT GEGEVEN  .DUS HEBBEN WIJ ALLEMAAL DE ZELFDE RECHTEN EN PLICHTEN TEGEN OVER GOD EN ELKAAR .KOM UIT JE LUIE STOEL EN HELP MEE DE WERELD WEER GOED EN VREDIG TE MAKEN HET IS DE HOOGSTE TIJD

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.