BESTE MENSEN LAAT U NIET LANGER UITBUITEN EN VOOR DE GEK HOUDEN.

BESTE MENSEN GELOOF NIET ALLES WAT ZE ONS WIJS WILLEN MAKEN STERKER NOG GELOOF DIE LEUGENAARS HELEMAAL NIET . HET IS TOCH WEL DUIDELIJK . DAT ZE ONS BESTELEN EN BELIEGEN . ZE ONDERDRUKKEN ONS STEEDS MEER LANGZAAM MAAR ZEKER BESTE MENSEN WIJ MOETEN ER EEN HALT AAN ROEPEN . DEZE LEIDERS EN DE MENSEN ACHTER DEZE LEIDERS ZIJN  ZEER GEVAARLIJK VOOR ONS GEWONE MENSEN . WIJ MOETEN AAN HUN GRILLEN VOLDOEN . ZIJ ZAAIEN ARMOEDE EN VERDERF .ZIJ HEBBEN DAAR PLEZIER IN .AL EEUWEN DOEN ZIJ DAT MET GEWELD EN OORLOG. GOD ROEPT ONS OP OM HIER SAMEN EEN VREEDZAAM EINDE AAN TE MAKEN . MAAR WE MOETEN ER WEL EEN EINDE AAN MAKEN .VOOR DAT ZE AAN ONS EEN EINDE MAKEN . ER ZIJN ALWEER KAMPEN GEBOUWD WERELD WIJD WAAR ZIJN DIE VOOR BEDOELD. WAT DENKT U?. ZOEK MAAR EENS ROND OP INTERNET EN JE SCHRIKT HOE VER ZE DAAR AL MEE ZIJN.MILJOENEN PLASTIC LIJK KISTEN ZIJN OPGESLAGEN WERELD WIJD VOOR WIE .WAT GAAT ER GEBEUREN .WAT ZIJN ZE VAN PLAN . NIETS GOEDS IN IEDERE GEVAL. EN GOD EN IK ZULLEN HIER EEN STOKJE VOOR STEKEN .IK ZAL MIJN BEST DOEN OM IEDEREEN TE WAARSCHUWEN OP TIJD GOD GEEFT MIJ DE INFORMATIE DIE NUTTIG IS VOOR ONS EN ONS WELZIJN EN VREDE EN GERECHTIGHEID. GOD STAAT AAN ONZE ZIJDE WIJ HEBBEN NIETS TE VREZEN.thoverwinning

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.