VREDE IS EEN ZAADJE ,WIJ ZIJN DIE ZAADJES .

JA INDERDAAD WIJ ZIJN DE ZAADJES .GOD HEEFT ONS VOORBESTEMD .OM GOED TE DOEN EN VREDE TE SLUITEN MET ELKAAR. WIJ LEVEN NU IN EEN SLECHTE TIJD MET VEEL OORLOG EN GEWELD EN DE ELLENDE DIE DAT MEE BRENGT .DAN DENK JE OOK HOE IN HEMELS NAAM KRIJGEN WIJ NOG OOIT VREDE OP DE AARDE . GOD GEEFT ONS DE KANS OM DE VREDE TE LATEN GROEIEN . WIJ KUNNEN ALLEMAAL EEN KLIJN BEETJE VREDE LATEN GROEIEN .EN ALS WIJ DAT GAAN DOEN BROEDERS EN ZUSTERS. MOETEN WIJ VERTROUWEN HEBBEN IN GODS PLAN .WAT ER OOK GEBEURD WE MOETEN ONDER ELKAAR DE VREDE BEWAREN .ALS WE DAT IN HET KLIJN GAAN DOEN EN IN HET KLIJN RUSTIG MET ELKAAR GAAN LEVEN ZAL HET ANDERE AAN HET DENKEN ZETTEN . EN OOK NAAR DIE VREDE EN RUST GAAN VERLANGEN . ZO KAN HET GROEIEN TOT WE ALLEMAAL IN RUST EN VREDE MET ELKAAR OMGAAN . DOE HET VOOR ONZE KINDEREN WAT BRENGT NU OORLOG EN GEWELD  ALLEEN MAAR ELLENDE .WE MOETEN ONZE KINDEREN JUIST VREDE EN RUST MEE GEVEN . WANT DAT IS EEN LEVEN WAT KANS GEEFT AAN HET EEUWIGE.LEEF IN VREDE EN RUST EN STRAAL ZOALS GOD HET VOOR JOU EN MIJ EN IEDEREEN HEEFT BEDOELD.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.