WEER NIEUW NIEUWS REPORTER DOOD GESCHOTEN. NU ZEG IK KEI HARD NOU EN!!!!!!!!

WEET JE HOEVEEL KINDEREN ER PER DAG KAPOT GESCHOTEN EN GEBOMBARDEERD WORDEN WAT IS DAN DIE ENE REPORTER ZO BELANGRIJK .HIJ ZOEKT HET ZELF OP DIE KINDEREN EN DIE ANDERE SLACHTOFFERS NIET ,FUCK  DE OORLOG EN FUCK DE WAPEN INDUSTRIE SORRY VOOR DE TWEE  FUCKS .MAAR ER KOMT NOG EEN FUCK ,FUCK DE WERELD LEIDERS DIE DIE BOMBARDEMENTEN . WERELD WIJD REGELEN EN AAN STUREN STELLETJE LAFFE DUIVELS.IN HUN KOGELVRIJ AUTOOTJES DIE WIJ MOETEN BETALEN .DE ANGST HAZEN ZELF LEKKER VEILIG WEG KRUIPEN .EN SOLDATEN HET SLACHTVELD OP LATEN KRUIPEN..MENSEN STA OP EN VERWERP DAT GEDRAG VAN HEN EN VERWERP OORLOG EN GEWELD .HET IS MEER ALS GENOEG GEWEEST. DOEN WIJ NIETS ZIJN WE NET ZO LAF ALS DE WERELD LEIDERS DIE ONS DE DOOD IN STUREN. MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS  HET MOET STOPPEN IK KAN DAT NIET ALLEEN HET IS ONZE WERELD HET ZIJN ONZE MEDE MENSEN EN BROEDERS EN ZUSTERS EN ALS ZE DIE AL ZO MAKKELIJK OFFEREN HOE DENK JE DAN HOE ZE OP DEN DUUR MET ONS OMGAAN. WIJ MOETEN HEN STOPPEN. WE ZIJN HET AAN ELKAAR VERPLICHT. EN ZEKER AAN ONZE KINDEREN.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.