RICHT ALLEN UW OGEN OP GOD, WEES WAAKZAAM WANT ER GAAN DINGEN DRAASTIES VERANDEREN .

ER STAAN DINGEN TE GEBEUREN .DIE WIJ NOG NOOIT MEE HEBBEN GEMAAKT.VERGIS U NIET EN PAK DIT NIET AL TE LICHTZINNIG OP .MAAR WEES WAAKZAAM EN PAK UW BIJBEL ER BIJ ZODAT U DE BOODSCHAP VAN GOD IN DEZE TIJD GOED VOLGT EN BEGRIJPT HET IS VAN LEVENSBELANG. GOD IS ZEER BOOS EN DAN DRUK IK HET NOG RUSTIG UIT. GELOOF MIJ IK KEN MIJN VADER EN DIE HEEFT VEEL GEDULD ,EN VEEL BEGRIP .MAAR MET WAT ER NU DAGELIJKS ROND GAAT IN DE WERELD .HEEFT GOD GEEN GEDULD NOG BEGRIP MEER VOOR. HIJ ZAL DUS OOK EEN REACTIE GAAN GEVEN .DAT STAAT VAST EN DAT STOND AL VAST .GOD ZAL INGRIJPEN .. WIJ MOETEN ZIJN WEG VRIJMAKEN WANT WIJ BEHOREN GOD TOE. GOD STAAT ONS BIJ EN WIJ STAAN SAMEN GODS PLAN BIJ. BLIJF DUS OP DE HOOGTE MET WAT ER OM ONS HEEN GEBEURD .WEES WAAKZAAM,WEES NIET BANG VERTROUW OP GOD.thcaygv46u

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.