WIJ ZIJN DE WERELD ,MAAR WAT ZIJN WIJ VOOR MENSEN .

INDERDAAD WAT ZIJN WIJ VOOR MENSEN . KIJK EENS MEE MET MIJ OVER DE AARDE . ZIEN JULLIE HET OOK WAT MENSEN ELKAAR EN DE NATUUR AANDOEN . ZIJN WIJ ZO ? MOETEN WIJ ZO ZIJN? WIE HEEFT ONS ZO GEMAAKT? DIT ZIJN DRIE VRAGEN DIE IK STEL AAN ALLE MENSEN OP AARDE. MIJN INZIENS ZIJN DIT DE NORMALE ANTWOORDEN . IK DENK DAT WE EIGENLIJK ZO NIET ZIJN . IK DENK OOK DAT WE DIT EIGENLIJK NIET WILLEN . EN WE ZIJN ZEKER ZO NIET GEMAAKT ,MAAR WEL GEWORDEN DOOR DE DRUK VAN ANDEREN. BESTE BROEDERS EN ZUSTERS. WIJ MOETEN ELKAAR HELPEN NU HET NOG KAN .DE WERELD EN DE AARDE HEEFT HET HARD NODIG MAAR WIJ ALS MENS NOG VEEL MEER .WANT DE WERELD RED ZICH WEL EN DE AARDE OOK NU MOETEN WIJ LEREN ONS ZELF TE REDEN  ZONDER GEWELD OF VERNIETIGING VAN ELKAAR EN DE NATUUR DIE WIJ ALLEMAAL NODIG HEBBEN.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.