WIE WIL ER ECHT IETS GOEDS DOEN VOOR ONS EN DE AARDE.

DAT IS INDERDAAD GOD ,JEZUS EN MARIA, ZIJ WILLEN ONS IETS LATEN ZIEN WAT GOED IS VOOR ONS EN DE AARDE.ZIJN WIJ BERIJD OM ONZE OGEN OPEN TE DOEN ,EN IN TE ZIEN WAT WE KUNNEN DOEN OM GOED TE ZIJN VOOR ELKAAR EN DE AARDE ,UITEINDELIJK EEN WIN WIN SITUATIE VOOR IEDEREEN  .DAT IS WAT GOD,JEZUS EN MARIA ONS WILLEN LATEN ZIEN EN MEE GEVEN .ZIJ DOEN DIT VOOR ONS VRIJWILLIG ZIJ HEBBEN HET BESTE MET ONS VOOR ,IN ONS VOORDEEL .LATEN WIJ PROBEREN OM HUN BOODSCHAP GOED TE BEGRIJPEN EN LEREN WAT DE BEDOELING IS , HET IS OM VREDE LIEFDE EN HARMONIE TE KRIJGEN. WAT UITEINDELIJK ZAL LEIDEN NAAR GEZAMENLIJK GELUK, DAT IS WAT GOD,JEZUS EN MARIA VOOR ONS EN DE AARDE VOOR OGEN HEBBEN .LATEN WIJ DAT OOK ONS VOOR OGEN HOUDEN .DENK AAN JE KINDEREN EN KLEINKINDEREN WAT VOOR AARDE WILLEN WIJ HUN GEVEN EN WAT VOOR LEVEN GUNNEN WIJ ONZE NAKOMELINGEN  .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.