WE ZIJ ALLEMAAL IN STAAT OM GOED TE DOEN.

JA WIJ ZIJN ALLEMAAL IN STAAT OM GOED TE DOEN . WAT HOUD ONS DAN TEGEN OMDAT DAN OOK TE DOEN. WE MOETEN ER GEWOON MEE AAN DE SLAG . ANDERS VERSLECHTERT DE WERELD NOG ERGER DAN DAT ,DAT NU AL IS .WE ZULLEN ONS BEST MOETEN DOEN WILLEN WIJ HET TIJ KEREN ,BEGIN IN JE EIGEN BUURT EN WERK MET ELKAAR SAMEN OM JE OMGEVING WEER GEZOND TE MAKEN EN VEILIG VOOR IEDEREEN.DURF ELKAAR TERECHT TE WIJZEN EN OP HET RECHTE PAD TE BRENGEN ZONDER ELKAAR MET GEWELD TE BENADEREN MAAR MET OPEN EN EERLIJKE GESPREKKEN .ZO MOETEN WIJ DE PROBLEMEN ROND OM ONS OPLOSSEN .WEES NIET BANG OM IN TE GRIJPEN IN JOU OMGEVING ZOEK MENSEN DIE HET ZELFDE VOOR OGEN HEBBEN . EN WERK SAMEN AAN EEN BETERE TOEKOMST VOOR JULLIE OMGEVING WIJK OF STAD.SUCCES MOGE GOD JULLIE ZEGENEN MET HET GOEDE WERK .EN DE KRACHT GEVEN OM HET TE DOEN .thKK

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.