BESTE MENSEN WE ZIEN ALLEMAAL WAT ER IN DE WERELD GEBEURT .

WAT WE ZIEN EN HOREN IS TOCH NIET MEER NORMAAL TE NOEMEN. OF BEN IK NU GEK. HET DAGELIJKS VERMOORDEN VAN KINDEREN EN VOLWASSENE  HET UITBUITEN VAN WERKKRACHTEN WERELD WIJD .DE MODERNE SLAVERNIJ . OOK DAAR VALLEN VELE DODEN  . EN NIEMAND ZEGT ER WAT VAN OF WIL ER WAT AAN DOEN .IN WAT VOOR WERELD LEVEN WIJ DAN . LANDEN DIE LEEG GEROOFD WORDEN EN OMDAT AF TE SCHERMEN STAMMEN TEGEN ELKAAR OPZETTEN OOK DAAR VALLEN ZEER VEEL DODEN .BESTE MENSEN IS DIT DE WERELD DIE WIJ WILLEN . NEE TOCH .EN GELOOF MIJ MAAR GOD IS ERG BOOS EN DAT IS NOG RUSTIG UITGEDRUKT. MAAR GELOOF MIJ OOK MAAR DAT GOD HET ER NIET BIJ LAAT ZITTEN . GOD ZAL DE KWADE KRACHTEN EN MACHTEN BREKEN , HIJ ZAL ZE TOTAAL VERNIETIGEN ZO ALS ZIJ NU ONS EN ONZE WERELD PROBEREN TE VERNIETIGEN . IK BEN BLIJ ALS GOD HARD INGRIJPT EN DE WERELD WEER OP ZIJN PLAATS ZET ZO ALS HET HOORT TE ZIJN EN ZO ALS GOD HET WIL EN BEDOELT HEEFT .BESTE MENSEN LATEN WIJ ELKAAR EN GOD INONS HEMPJE STAAN OF STAAN WE ELKAAR BIJ.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.