VECHTEN VOOR GERECHTIGHEID.

JA WE ZULLEN SAMEN MOETEN VECHTEN VOOR GERECHTIGHEID.  HET ZAL NIET MAKKELIJK ZIJN MAAR WE ZULLEN HET VOOR ONS ZELF BEHOUD MOETEN DOEN ,HET BEGINT IN HET KLEIN IN JE EIGEN GEMEENTE  OOK DAT ZAL NIET MAKKELIJK ZIJN MAAR OOK HIER GELD HET ZAL MOETEN WANT GERECHTIGHEID MOET ER ZIJN OM EEN GOEDE OMGEVING TE MAKKEN .DE GEVESTIGDE ORDE ZAL NIET ZOMAAR OPGEVEN ZE ZULLEN ONS HET LEVEN ZUUR PROBEREN TE MAKEN MAAR DAT DOE ZE NU OOK AL DUS WE HEBBEN ALLEEN MAAR TE WINNEN. WE MOGEN NIET TOLEREREN  DAT DE ONGERECHTIGHEID EN CORRUPTIE DOOR BLIJFT GAAN WE ZULLEN ONS GEWICHT IN DE STRIJD MOETEN GOOIEN EN NIET ZWIJGZAAM BLIJVEN .WANT RECHT IS RECHT EN KROM IS KROM .HET IS NU DE TIJD OM IN TE GRIJPEN . LAAT ONS DAN SAMEN DE STRIJD AAN GAAN MET DE ONRECHTVAARDIGHEID DIE NU HEERST. SAMEN STAAN WE HEEL STERK.thcacx0j9d

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.