STOP HET OPDRIJVEN VAN PREMIES.

WE MOETEN OOK AAN DE BEL TREKEN  MET HET VERHOGEN VAN DE PREMIES. HET WORDT ABSURD ,WE KOMEN ALLEMAAL IN DE PROBLEMEN  HET MOET STOPPEN . ZE VERHOGEN MAAR EN VERHOGEN MAAR . ZE VRAGEN ZICH NIET EENS MEER AF OF MENSEN HET KUNNEN BETALEN . DE MEESTE KUNNEN HET ALLEMAAL NIET MEER AAN .MENSEN WE MOETEN  ER EEN HALT AAN ROEPEN .HET KOMT ALLEMAAL DOOR DIE GRAAI CULTUUR . DIE MENSEN MOETEN VERVOLGT WORDEN  OMDAT ZE ONZE FONDSE LEEG ROVEN .DE STAAT DOET HIER OOK AAN MEE OP GROTE SCHAAL DIT GAAT OM MILJARDEN PER JAAR . TERWIJL ZE ONS VOOR HOUDEN VAN UIT DE STAAT DAT ER VELE TEKORTEN ZIJN . DOE JE OGEN OPEN EN NEEM SAMEN STAPPEN OM HET TE VERANDEREN . CORRUPTIE MOET GESTRAFT WORDEN EN DE GELEDEN SCHADEN TERUG NAAR HET VOLK. MENSEN HET IS AAN ONS .ALS ZE NIET WILLEN LUISTEREN MOETEN WIJ OOK GEWOON ZEGGEN WIJ BETALEN NIET MEER WANT JULLIE HEBBEN AL ONS GELD AL OPGEMAAKT. DE STAAT IS EEN BODEMLOZE PUT MET HEBZUCHTIGE BEHEERDERS. SORRY VOOR HEN MAAR HET IS DE NAAKTE WAARHEID EN DIE MOET IK VAN GOD VERKONDIGEN  IN NAAM VAN DE GERECHTIGHEID.thCASB3820 KONING

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.