JE LOOPT ALTIJD RISICO ALS JE JE UITSPREEKT OVER BEPAALDE MISSTANDEN.

IK WEET DAT MAAR AL TE GOED MAAR TOCH BLIJF IK HET DOEN , IK ONDERVIND OOK TEGEN WERKING EN ONRECHT  MAAR DAT STOPT MIJ NIET OM TE DOEN WAT IK MOET DOEN . IK WORDT NIET BANG EN OOK NIET MOEDELOOS ,EN DAT WETEN ZE ONDERHAND WEL NA AL HUN POGINGEN OM MIJ HET ZWIJGEN OP TE LEGGEN . HET PAKT VOOR HUN AVERECHTS UIT MET DE HULP VAN GOD BLIJF IK OVEREIND. WAT ZE OOK MET MIJ UITHALEN OF WAT ZE OOK PROBEREN OOK  DAAR ZIJN ZE NU WEL ACHTER .IK GA DOOR ZOLANG GOD MIJ DE ADEM GEEFT EN DE KRACHT OM DIT TE BLIJVEN DOEN TOT DE WERELD WEER IN ORDE IS ZO ALS GOD HET VOOR ONS BEDOELD HEEFT. GERECHTIGHEID VOOR ONS EN GOD. EEN WERELD DIE GOED EN VRIENDELIJK IS VOOR IEDEREEN. DAAR WERK IK EN STREEF IK VOOR ZOLANG IK MET DE WIL VAN GOD LEEF. IN UW DIENST.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.