ECHT GEEN TIJD MEER TE VERDOEN

BESTE BROEDERS EN ZUSTERS ER IS ECHT GEEN TIJD MEER TE VERDOEN WE ZULLEN NU KENBAAR MOETEN MAKEN DAT WE AL HET GEWELD IN DE WERELD ECHT BEU ZIJN . WE MOETEN DE WERELD LEIDERS DWINGEN TE STOPPEN MET DAT ZINLOZE GEWELD WAT DE WERELD ALLEEN MAAR SCHADE TOE BRENGT. DOEN WIJ DAT NIET SAMEN DAN KOMEN WIJ ZELF OOK IN DE GEVAREN ZONE EN OOK OM ONS GEVEN ZE NIET ZOVEEL HET GAAT OM HUN BELANGEN MAAKT NIET UIT HOEVEEL MENSEN ER VOOR MOETEN STERVEN  DAT ZIE JE NU WEL OVERAL TER WERELD VERMOORDEN ZE ONSCHULDIGEN MENSEN NET ALS U EN IK .WIJ MOGEN DAT NIET ZOMAAR TOESTAAN . HET GAAT OM ONZE MEDE MENSEN OOK ONZE BROEDERS EN ZUSTERS.DENK HIER MAAR EEN S GOED OVER NA. WIJ WORDEN ALLEMAAL HET SLACHT OFFER VAN OORLOG EN GEWELD ALS WIJ ER NIETS TEGEN GAAN DOEN.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.