ZIT JE IN EEN DEPRESSIE?

ZIT JIJ IN EEN DEPRESSIE WACHT DAN NIET AL TE LANG OM ER OVER TE PRATEN .LUCHT JE HART thca2shc2pEN LUCHT JE GEEST. HET IS HEEL BELANGRIJK OMDAT TE DOEN ZODAT JE DIERBAREN WETEN WAT ER MET JOU SPEELT ZO KUNNEN ZE JOU OPVANGEN EN RAAD GEVEN .HOE LANGER JE WACHT DAARMEE HOE DONKERDER JE LEVEN WORDT DAT IS NIET NODIG ,ALS JE MAAR OP TIJD AAN DE BEL TREKT SCHAAM JE NIET IEDEREEN HEEFT ER WEL EENS LAST VAN .EN WE ZIJN ER VOOR ELKAAR OM ELKAAR TE HELPEN OOK BIJ EEN DEPRESSIE. NOG EEN GOEDE RAAD TIL NIET TE ZWAAR AAN WAT ER SOMS GEBEURD IN JE LEVEN HET LEVEN GAAT TOCH DOOR  WAT ER OOK GEBEURD .MAAK ER HET BESTE VAN EN LUCHT OP TIJD JE HART EN GEEST DENK NIET TE VEEL MAAR DOE LEUKE DINGEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT. ZIE HET LICHT JEZUS ZIET DAT OOK ALTIJD EN DIE HEEFT OOK GENOEG MEEGEMAAKT EN TOCH IS HIJ BLIJ EN GELUKKIG MET ZIJN LEVEN EN BESTAAN DENK DAAR MAAR EENS AAN ALS HET EVEN MOEILIJK IS. SUCCES.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.