JA IK MAG GELOVEN.

JA IK MAG GELOVEN. IK HEB U ZELF AANSCHOUWD . DAT KAN GEEN VIJAND ROVEN, HOEZEER HIJ MIJ BENAUWT. IK BEN IN U GEBORGEN. NIETS SCHEIDT, GEEN BITTERHEID GEEN ZORGEN  NU GIJ DE MIJNE ZIJT. NU ZIJT GIJ NOG VERHEVEN  EN VER VAN MIJ VANDAAN . NU BID IK U MET BEVEN . HERKEN MIJ , ZIE MIJ AAN .DAN ECHTER, O GETROUWE ZAL IK VAN AANGEZICHT TOT AANGEZICHT AANSCHOUWEN UW ONGESCHAPEN LICHT. VERVUL MET UW GENADESCHIJN, DIE OP VERKEERDE PADEN ZIJN . STA BIJ, DIE HEIMELIJK IN ZIJN HART VERLOKT EN AANGEVOCHTEN WORDT. BRENG DIE AAN UW GEBOD ONTKWAM, TERUG ALS UW VERLOREN LAM. MAAK DE GEWONDE ZIELEN HEEL.EN GEEF ZE AAN DE HEMEL DEEL. OPEN DE DOVEN HET GEHOOR, DE STOMME LIPPEN , SPREEK ZE VOOR, DAT ZIJ BELIJDEN HUN GELOOF, NIET LANGER STOM, NIET LANGER DOOF. VERLICHT HET OOG DAT U NIET ZIET, LEID HEM WEEROM DIE U VERLIET. VERZAMEL, DIE VERWIJDERD GAAN. VERSTERK ZE DIE IN TWIJFEL STAAN. DAN ZULLEN ZIJ, NIET MEER VERVREEMD,VOOR TIJD EN EEUWIGHEID VEREEND, IN AARDE EN HEMEL, DAN EN NU, ALLEN TEZAMEN DANKEN U. GOD ONZE VADER.thCAPT8C7I JEZUS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.