WANBELEID EN HEBZUCHT ZIJN DE ONDERGANG VAN ONS BESTAAN.

WANBELEID ZORGT DAT ALLES IN DE WAR LOOPT. UITEINDELIJK LOOPT ALLES VAST EN STUK DAAR HEEFT NIEMAND BAAT BIJ . DAAROM MOETEN WIJ METEEN REAGEREN . ALS WE ZIEN DAT ER WANBELEID ONTSTAAT WE MOETEN DAT NIET LATEN SLUIMEREN WANT HET RAAKT ONS UITEINDELIJK ALLEMAAL. ALS ER DAN OOK NOG EEN S HEBZUCHT BIJ KOMT IS HET HELEMAAL FOUT WANT HEBZUCHT LEID TOT SCHEVE VERHOUDINGEN DIE LEIDEN UITEINDELIJK WEER TOT TEKORTEN . DUS OOK HIER MOETEN WIJ OPLETTEN ALS WE HEBZUCHT CONSTATEREN MOETEN WIJ OOK INGRIJPEN  VOORDAT WIJ ER ZELF DE DUPPEN WORDEN VAN DE HEBZUCHT. DE VOLKS VERTEGENWOORDIGERS WERKEN IMMERS VOOR ONS ZIJ MOETEN AAN ONS VERANTWOORDING AFLEGGEN NIET ANDERSOM . DUS BLIJF HEN IN DE GATEN  HOUDEN WANT HET IS IN ONS BELANG EN HET IS OOK ONZE VERANTWOORDING OM ONZE BELANGEN  TE BEHARTIGEN. DENK HIER MAAR EENS OVER NA.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.