GOD IS ALS EEN VADER VOOR ONS, HIJ WIL HET BESTE VOOR ZIJN KINDEREN.

GOD IS ALS EEN VADER VOOR ONS HIJ WIL HET BESTE VOOR ONS .WANT WIJ ZIJN ZIJN KINDEREN .MAAR ZO ALS JE WEL WEET LUISTEREN KINDEREN NIET ALTIJD NAAR HUN VADER. OMDAT WE ONS EIGEN WILLETJE HEBBEN . GOD VIND DAT OOK NIET ERG HIJ HOUD ER WEL VAN .MAAR TOCH BLIJFT HIJ EEN ZORGZAME VADER OP DE ACHTER GROND MOCHTEN WIJ VALLEN ZAL HIJ ONS ALTIJD WEER BIJSTAAN WANT HIJ IS EN BLIJFT ONZE VADER EN HIJ ZAL ONS NOOIT AFWIJZEN HIJ HOUD VAN ONS ZOALS WE ZIJN HIJ KENT ONS IMMERS VAN BINNEN EN VAN BUITEN. HIJ HEEFT ONS GESCHAPEN. IN LIEFDE VOOR DE MENS NA ZIJN EVEN BEELD. HIJ HOUD ALTIJD VAN ONS.WANT GOD IS LIEFDEimagesCAHSUMQSik denk

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.