GODS PLAN .IS GOED VOOR IEDEREEN

GODS PLAN IS GOED VOOR IEDEREEN. DIT IS ZEKER WANT GOD DOET HET VOOR ONS.HIJ HEEFT BELANG IN ONS WELZIJN . IN TEGENSTELLING VAN WAT DE WERELD LEIDERS VAN NU MET ONS VOOR HEBBEN .DUS VERDIEP U IN GODS PLAN EN LEEF NAAR ZIJN VOORBEELD. ZODAT U DEEL UITMAAKT VAN GODS PLAN EN WERELD. GOD ZIET ONS GRAAG IN VREDE  HARMONIE EN OVERVLOED ZODAT HELEMAAL NIEMAND IETS MAAR DAN OOK NIETS TEKORT KOMT .WIJ SAMEN ZIJN DE SCHAKELS VAN GODS PLAN IEDEREEN DOET MEE ZO HEEFT GOD DAT UITGEWERKT. ZODAT OOK IEDEREEN ER AAN MEE KAN DOEN ONGEACHT WIE OF WAT JE BENT. GOD ZIET ONS ALS GELIJK EN ALS ZIJN KINDEREN HIJ MAAKT GEEN VERSCHIL HIJ  WIL HET BESTE VOOR AL ZIJN KINDEREN .EN WIJ ALS BROERTJES EN ZUSJES MOETEN DAT ELKAAR OOK GUNNEN EN ELKAAR OPRECHT LIEF HEBBEN ZO ALS GOD HET MET ONS VOOR HEEFT. BROEDERS EN ZUSTERS LATEN WIJ NIET AARZELEN EN ONS AAN SLUITEN BIJ GODS PLAN EN WERELD ZODAT EINDELIJK HET GOEDE OVER ONS KAN KOMEN.. IK WENS U GODS VREDE EN GEZONDHEID.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.