TOEN GOD DE AARDE SCHIEP HEEFT HIJ HET NOOIT OVER WAARDE OF GELD GEHAD .ALLEEN DE SCHOONHEID VAN ALLES.

WIJ ZIJN GESCHAPEN OP EEN ZELF VOORZIENDE WERELD . DE AARDE VOORZIET ONS VAN ONDERDAK EN VOEDSEL KOSTEN NUL. DE MENS MAAKT HET ELKAAR DUUR, TERWIJL HET NIET HOEFT WE MOETEN SAMEN ZORGEN DAT DE NATUUR GEZOND BLIJFT EN ONS VAN GEZOND VOEDSEL VOORZIET. DAAR MOETEN WIJ VOOR OPKOMEN.DUS GEEN GEMANIPULEERDE GROENTEN EN FRUIT. VOEDSEL MOET VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR ZIJN AAN DE AARDE LICHT HET NIET HET ZIJN BEPAALDE MENSEN DIE DAT TEGEN HOUDEN .MAAR OOK DE LUIHEID VAN DE MENSEN ZELF ,WANT IEDEREEN KAN GROENTE EN FRUIT VERBOUWEN .EN DAN WEET JE OOK WAT JE EET OOK KUN JE VOOR JEZELF LEREN ZORGEN ZODAT JE NIET AFHANKELIJK WORDT VAN DIE GROEP MENSEN DIE ONS AFPERSEN MET VOEDSEL.EN BEPALEN WAT WE ETEN . ZE GEVEN ONS NU AL VERVUILD VOEDSEL TEGEN HOGE PRIJZEN. MAAR DE GENEN DIE HET MOETEN VERBOUWEN KRIJGEN NOG NIET EENS DE KOST PRIJS .ZE MOETEN GELD BIJLENEN.BIJ DIE ZELFDE GROEP MENSEN. ZO HEBBEN ZE IEDEREEN IN DE TANG. IK VIND DAT DOM VAN HEN DIE VERBOUWEN. IK ZOU MIJN GOEDEREN DAN LIEVER DIRECT AAN DE MENSEN LEVEREN DAN AAN DIE NIETS BIEDENDE WINKEL KETENS  DIE GELEID WORDEN DOOR HEBZUCHTIGE MENSEN .DIE ANDEREN GERUST ZONDER VOEDSEL ZETTEN .WANT VOOR HUN GELD IS JE GELD OP LEID JE MAAR HONGER. ZEER VEEL VOORBEELDEN IN DE WERELD WAAR HET ZO AL IS.thCAPT8C7I JEZUS

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.