STREEF NIET NAAR GELD OF GOEDEREN.

streef niet naar geld of goederen.  maar ga voor geluk en liefde en je vrijheid. als je naar geld streeft ga je dingen doen die je geluk en liefde in de weg staan en je vrijheid afneemt. en als je het dan hebt wil iedereen het weer van je af nemen vooral de staat. dus wat schiet je er mee op eigenlijk niets . natuurlijk moet je werken om iets te hebben maar je moet het zo doen dat je gelukkig blijft en je liefde en vrijheid behoud. daar draait het om laat je dus niet gek maken met geld of goederen .een goed leven is veel belangrijker. en je hebt minder zorgen om alles bij elkaar te hallen of houden .je kunt toch niet alles hebben .hou het basic dat is het beste. succes

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.